Termeni de utilizare - Horoscop-Dragoste.JurnalulUneiFemei.ro

Termeni de utilizare

UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTARII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT SI SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE.

Conditii generale

Conţinutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate JurnalulUneiFemei.ro

Conţinutul acestui site (incluzand fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) este protejat de legile dreptului de autor şi nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres scris al JurnalulUneiFemei.ro

Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informaţii sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului fără acordul expres scris al JurnalulUneiFemei.ro

Utilizatorul poate face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Aceste materiale nu pot fi folosite în scopuri comerciale şi sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fără acordul expres al JurnalulUneiFemei.ro.

Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor şi marcilor, precum şi a altor legi aplicabile.

Utilizatorul nu poate proceda la replicarea conţinutului.

Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conţinutului site-ului web.

Utilizatorul nu are dreptul să distorsioneze informaţiile privind relaţia cu JurnalulUneiFemei.ro

Utilizatorul nu are dreptul să prezinte informaţii false despre produsele şi serviciile JurnalulUneiFemei.ro

Utilizatorul nu are dreptul să utilizeze sigla JurnalulUneiFemei.ro fară acordul expres si in scris din partea proprietarilor.

Conditii prestare servicii

Serviciile, continutul si programele software puse la dispozitia utilizatorului vor fi utilizate "asa cum sunt". JurnalulUneiFemei.ro, partenerii, angajatii sau alte parti terte nu raspund in nici un fel si nu garanteaza ca utilizarea acestui site se va face continuu, fara intreruperi si fara erori.

JurnalulUneiFemei.ro isi rezerva dreptul de a opri in caz de necesitate functionarea partiala sau totala a acestui site.

JurnalulUneiFemei.ro nu raspunde pentru orice pierderi de date care pot aparea la transmiterea prin Internet sau prin alte medii.

Este obligatia utlizatorului de a pastra confidentiale link-urile, codurile, parolele si alte date confidentiale obtinute prin intermediul acestui site.

JurnalulUneiFemei.ro isi rezeva dreptul de a modifica partial sau total functionalitatile si/sau aspectul site-ului.

Utilizatorul care comanda servicii pe acest site, este de acord ca trebuie sa aiba impliniti 18 ani. Utilizatorii care au varsta minima de 16 ani, poti folosi acest site doar in prezenta parintilor sau a unui tutore legal.

Toate situatiile conflictuale aparute intre JurnalulUneiFemei.ro si utilizator vor fi solutionate pe cale ameabila.

Toate platile efectuate pe acest site sau prin intermediul partenerilor nostri sunt costuri aferente exclusiv intretinerii, proiectarii si dezvoltarii site-ului curent.

Utilizarea acestui site se va face pe riscul utilizatorului. JurnalulUneiFemei.ro nu va raspunde in nici un fel pentru orice dauna aparuta printr-o consecinta directa sau indirecta de utilizare a acestui site.

Deoarece serviciile oferite pe acest site nu mai pot fi recuperate sau returnate, utilizatorul este de acord in mod expres ca platile efectuate pe acest site nu vor mai putea fi restituite.

Utilizatorul este de acord sa primeasca mesaje de tip newsletter sau oferte din partea JurnalulUneiFemei.ro, cu posibilitate de dezabonare prin mecanismele puse la dispozitie.

JurnalulUneiFemei.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceasta pagina oricand fara notificare.