Întrebări frecvente - Horoscop-Dragoste.JurnalulUneiFemei.ro

Întrebări frecvente

Ce este un horoscop personalizat?

Un horoscop personalizat este creat pe baza datelor cuplului, specificate in formularul de cerere. Horoscopul de Compatibilitate Personalizat (HCP) te ajuta sa iti analizezi relatia dintr-un punct de vedere obiectiv. Te ajuta sa intelegi prezentul si viitorul relatiei voastre si sa iei deciziile necesare.

Ce voi primi?

Vei primi o analiza personalizata a cuplului vostru in baza datelor specificate in formular. Dupa alegerea serviciilor dorite si efectuare plata, vei primi prin e-mail un link catre pagina cu analiza ceruta, care include: bioritmul cuplului vostru (7 indicative de compatibilitate), analiza numerologica si/sau analiza astrologica (in dependenta de serviciile comandate). Pentru descrierea fiecarui serviciu, verifica raspunsurile la intrebarile de mai jos.

O analiza numerologica si/sau astrologica oferita de catre noi, pe langa procente si grafice, contine 3 sau 4 pagini text, in dependenta de serviciile comandate.

De asemenea ca bonus, vei avea si previziunea ta pentru anul 2011. Nu uita sa accesezi si prezentarea serviciilor noastre aici.

De ce sa aleg horoscopul personalizat de pe JurnalulUneiFemei.ro?

Horoscopul personalizat de pe JurnalulUneiFemei.ro este o unealta profesionala, creata pe baza de cercetare si dezvoltare, in colaborare cu astrologi si numerologi, care respecta standarde interne de calitate si precizie, astfel ne asiguram ca vei primi maximum profesionalism, precizie si satisfactie de pe urma serviciilor pe care ti le oferim.

Analiza numerologica si/sau astrologica (in dependenta de serviciile alese) oferita de catre noi contine 9 grafice si procente de compatibilitate, si intre 3 si 4 pagini text cu prezentare horoscop personalizat de compatibilitate.

O alta facilitate importanta este ca poti descarca horoscopul tau personalizat in format PDF pe calculatorul personal, ca sa poti s-o citesti si mai tarziu.

Mai multe detalii despre serviciile noastre poti vedea aici.

Cum se face plata online?

Noi nu procesam datele cardului tau. Platile prin intermediul cardurilor sunt procesate de catre partenerul nostru MobilPay™ prin intermediul unei conexiuni securizate SSL.

Dupa completare formular, vei fi redirectionat catre portalul de plata MobilPay™, unde vei efectua plata si vei finaliza tranzactia. Dupa ce banii au fost transferati, noi vom primi o notificare referitor la starea tranzactiei si in cazul in care avem confirmarea ca plata s-a efectuat cu succes, iti vom oferi acces catre pagina cu horoscopul tau personalizat.

Sunt datele cardului meu in siguranta?

Nici noi si nici partenerul nostru MobilPay™ nu stocam datele cardului tau. Aceste date sunt trimise printr-o conexiune criptata catre banca procesatoare unde se efectuaza tranzactia de plata, astfel datele cardului tau sunt in maxima siguranta.

Care sunt pasii dupa ce efectuez plata?

După ce efectuezi plata, noi asteptam confirmarea platii de la partenerul nostru MobilPay™, dupa care iti trimitem prin e-mail, la adresa specificata in formularul de cerere horoscop, un link/legatura catre pagina cu horoscopul tau personalizat. Aceasta pagină noi o vom pastra pe server timp de o luna de la efectuarea platii, perioada in care poti sa o accesezi de mai multe ori.

Nu am primit link-ul către horoscopul meu personalizat, ce fac?

Nu este nici o problemă. Timp de o lună, noi păstrăm pe server horoscopul tău personalizat. Oricând te poţi adresa către departamentul de suport tehnic la adresa de e-mail horoscop@jurnaluluneifemei.ro şi vei primi link-ul către pagina cu horoscopul tău.

Nu am scris corect datele în formular. Cum le pot corecta?

Este simplu. Te duci din nou in formular si completezi din nou datele, fara sa efectuezi plata. Cand te-ai asigurat că toate datele sunt corecte efectuezi plata.

După ce am făcut plata, pot să renunţ?

Datorita faptului că serviciile pe care le prestăm nu mai pot fi returnate sau recuperate şi pentru a avea metoda transparentă şi clară de efectuare plăţi si prestare servicii, politica noastră este simplă. După ce ai efectuat plata, poţi beneficia de serviciile noastre, dar nu mai poţi primi banii înapoi. Ca să fim siguri ca îţi doreşti cu adevarat horoscopul nostru personalizat, îţi oferim mai mulţi paşi prin care trebuie să treci înainte de a finaliza cererea şi a efectua plata, şi astfel ne asigurăm că vei fi cât mai mulţumit de serviciile noastre.

Ce este bioritmul unui cuplu?

Teoria bioritmurilor unui cuplu consta in anumite caracteristici de natura biologica, care influenteaza viata si interactiunea dintre cele doua persoane.

Bioritmul unui cuplu se imparte in 3 indicative principale: emotional, fizic si intelectual si 4 secundare: spiritual, intuitiv, constiintei de sine si estetic.

Ce contine horoscopul personalizat complet?

Horoscopul personalizat complet de compatibilitate a cuplului vostru, contine bioritmul cuplului vostru (7 indicative de compatibilitate), analiza numerologica, analiza astrologica si bonus predictia ta pentru anul 2011.

Ce contine horoscopul personalizat numerologie?

Horoscopul personalizat complet de compatibilitate a cuplului vostru, contine bioritmul cuplului vostru (7 indicative de compatibilitate), analiza numerologica si bonus predictia ta pentru anul 2011.

Ce contine horoscopul personalizat astrologic?

Horoscopul personalizat complet de compatibilitate a cuplului vostru, contine bioritmul cuplului vostru (7 indicative de compatibilitate), analiza astrologica si bonus predictia ta pentru anul 2011.

Pot descarca horoscopul meu personalizat?

Da. Poti descarca horoscopul tau personalizat pe calculator. Documentul este in format PDF si poate fi deschis cu programul gratuit Adobe Reader.